Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

субота, 25. фебруар 2012.

Palma u "Dream Team-u " iz Jagodine !


Palma u "Dream Team-u " iz Jagodine  !
U trećoj polufinalnoj večeri takmičenja "Ja imam talenat" po poznatom pravilu odabrani su novi finalisti. Ovog puta, glasovima publike direktno u finale otišao je plesni tim
 "Dream Team"iz Jagodine ,
 
dok su se u duelu našli, akapelo bend "Glas ne žice" i folklorni par Dijana i Davor, a žiri je prolaz sa tri "da" obezbedio grupi "Glas ne žice".
Dragan Marković Palma je čvrsto rešio da  pomogne dečici iz grupe "Dream Tim-a "  da ove godine pobedi!
 
Na zlonamerna pitanja novinara magazina "Slobodna Jagodina " da je njegova želja  za pomoći inspirisana  ličnim razlozima ,jer su neka  deca  iz grupe  poreklom iz Končareva a roditelji članovi njegove stranke ,Palma  je samo  odmahnuo rukom ,ponosno zabacio svoj čuperak i izjavio  da je to laž !
Ipak novinari su saznali  da je njegova "Žal za mladost " toliko velika  da je po hitnom  postupku a na tajnom sastanku  vrha njegove stranke   doneo ove odluke:
1-Sredstva koja je dobio  za kupovinu  vozila za Jagodinsku Hitnu pomoć odmah  preusmeriti u fond za kupovinu  1000  mobilnih  telefona  sa karticama koje treba podeliti  poverljivim članovima stranke  da bi svi mogli glasati za Jagodinsku grupu  u finalu takmičenja !
2-Toj grupi dodati onu drugu grupu  članova stranke koji su već dobili  telefone prošle godine ,kada su glasali za Palmu  da bi pobedio  u "Piramidi "
3-Svi koji su jesenas dobili junice  ,obećati im besplatno osemenjavanje krava ako  svako od njih pošalje po 10 sms-ova  za jagodinsku ekipu .
(Kao dokaz moraju doneti mobilni  sa registrovanim sms porukama  na uvid! )
4-Spot  Jagodinske grupe  emitovati  u svim programima Tv Palme  i Tv Jagodine   kao hit-dana a  na telopu neka bude poziv da glasaju  za njih .(Naravno da  ne treba preterivati sa tom vešću , jer može da ugrozi lik i delo  gradonačelnika Jagodine )
Da bi osigurao pobedu svoje momčadi  a na predlog predsedništva stranke odlučeno je   da se ekipa pojača sa "najpoznatijim Jagodincem" na planeti i ujedno "najpopularnijim političarem" u Srbiji ,Nažalost  nisu otkrili o kome se radi , ali je naša ekipa ipak uspela da dodje do ekskluzivnih snimaka  te osobe i možda... sutra... do nove popularne igre ,koja će se sigurno  zvati 
MAMBA-PALAMMBA   !


Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!