Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

субота, 25. фебруар 2012.

Palma against Gaddafi

Libijski ranjenici u Jagodini i pozadina toga 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković - Palma obećao je delegaciji novih libijskih vlasti da će se iz budžeta grada finansirati rehabilitacija pet ranjenika iz Libije, sa pratnjom od jedne osobe.
Iznenadjujuća je prevrtljivost tj. kako on kaže PRAGMATIČNOST ovog političara ,jer je malo političara na Srbskoj sceni sa kojima nije bio u koaliciji ili nije pohvalno govorio o njima a zatim samo posle dva meseca okrenuo ćurak i pričao najgore o njima .



TAKO JE GOVORIO PALMA !

Petak, 25. Februar, 2011
Dragan Marković Palma, lider JS:

- U Libiji uopšte nije reč o „revoluciji naroda“, već velike svetske sile žele da svrgnu tamošnje vladare. Libija jeste Gadafi i on je definitivno uspeo da ujedini zemlju! Ne verujem u priču da samo njegov narod želi da ga svrgne. Nisam imao prilike da upoznam Gadafija, ali verujem da neće podleći pritiscima i da će ići do kraja!

Libijci su pozvali Markovića da sa svojom delegacijom poseti njihovu zemlju, dok ih je on zamolio da pozdrave Mustafu Abdul Džalila, predsednika Nacionalnog prelaznog saveta u Libiji, kome je poželeo da bude izabran na tu funkiciju i na izborima.


Ovo nije prvi put da gradonačelnik Jagodine saminicijativno i na svoju ruku ,ne pitavši ostale poslanike Jagodinskog parlamenta
(pošto i nema opoziciju u parlamentu )
obeća par hektara tudje zemlje ili pomoć.
Sama pomoć kao vid humanosti nije problem ali je problem koliko će sve to da košta i ko će sve to da plati ?
Da li će i za to naći sponzore kao što će mlekaru graditi tip po imenu“ PALMOS „?
Da li je taj poziv stvarno humanitarnog karaktera ili ima i neke skrivene lične motive -presudite sami !

 

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!