Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

субота, 18. фебруар 2012.

Ko je obavestio Bojovića - Dačić, Mrkonjić ili Palma?

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je danas pismo specijalnom tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću u kojem ga je obavestio da je jedan od najviših državnih funkcionera u vreme dok je bio na vlasti 2008 imao susrete sa Lukom Bojovićem, optuženim za više ubistava.Uhapšeni je pokušao da spali dokazni materijal  ali su inspektori supa uspeli da spasu jedan njen deo i da je rekonstruišu !
SNS očekuje da Specijalno tužilaštvo do ponedeljka, 20. februara, informiše javnost o tome.
Nagađa se da je u pitanju neko od trojice iz koalicije SPS-PUPS-JS, Ivica Dačić, Milutin Mrkonjić ili Dragan Marković Palma.
Aktuelni ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić u nekoliko navrata je viđen sa ocem Luke, Vukom Bojovićem, isto kao i ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić. Pretpostavke su da se barem jedan od njih video sa Lukom neposredno pred njegovo bekstvo iz Srbije. Palma je takođe blizak sa direktorom Beogradskog zoološkog vrta, ali je njih dvojicu spojio biznis. Naime, njih dvojica su se zbližili tokom izgradsnje zoološkog vrta u Jagodini.
Vuk Bojović je, inače, poslednjih dana u medijima ponovo optužio bivšeg ministra policije Dragana Jočića da je "namestio mom sinu", a poznato je da je svojevremeno ispitivana informacija da li je Luka Bojović namestio saobraćajku u kojoj je Jočić teško stradao.

Bojović koristio hrvatski pasoš

Luka Bojović, koji je uhapšen u Španiji pošto je u Srbiji osumnjičen za više ubistava i trgovinu drogom, koristio je hrvatski pasoš Marijana Barišića, čije je ime na spisku nestalih osoba, piše Jutarnji list.
Barišić je rođen u selu Rakovac Motike, u opštini
Banjaluka, u Bosni i Hercegovini.

Bojović je u Valensiji uhapšen sa Vladimirom

Milisavljevićem, Sinišom Petrićem i Vladimirom Mijanovićem
i u njihovim stanovima je španska policija pronašla tri
hrvatska pasoša i dve hrvatske lične karte, kao i 530.000
evra i arsenal oružja.

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!