Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

недеља, 26. фебруар 2012.

Ode Kosovo -Ima li ovde Srba ?

Američka državna sekretarka Hilari Klinton je u svom saopštenju navela: „Takođe se nadamo da će ovi sporazumi otvoriti vrata kandidaturi Srbije za EU. Napredak Srbije ka evropskoj integraciji je dobar za Srbiju, dobar za Kosovo i dobar za budućnost celokupnog regiona".
Ona je, međutim, počela saopštenje ističući: „Ovo je važan korak za Kosovo. Ovi sporazumi su u skladu sa nezavisnošću Kosova, njegovim teritorijalnim integritetom i suverenitetom i pomeraju Kosovo ka punoj evropskoj integraciji, što Sjedinjene Države nastavljaju da podržavaju. Kosovo će sada na regionalnim forumima sedeti za stolom kao ravnopravan partner, predstavljajući sebe i govoreći u svoje ime“.
Sporazum je postignut u petak (24. februara), tokom devete pregovaračke sesije Prištine i Beograda o regionalnom predstavljanju Kosova i zajedničkom upravljanju granicom.

                                    Ko je kriv za ovo ?
Vaša savest vast gleda i upire prstom u Vas !



Krivi su svi oni u koje Vaša savest upre prstom !


Dobro pogledajte sliku ,zamislite se,i recite gde je kraj ovoj izdaji nacionalnih interesa i videćete da ste upravo Vi krivi za ovo ?

Ako pitate zašto -reći ću Vam da je to zato što nas anonimnih ima 99% u Srbiji i svi mi smo krivi ako im na sledećim izborima dozvolimo da nastave sa ovakom pogubnom politikom !


4- Da se presednik države izvinuo svima osim pingvinima zbog globalnog otopljenja




Zato svi treba da mu kažemo šta mislimo!
A zašto mu i ne bi to rekli kada mu to kažu i drugi
A šta Srbija misli o Tadiću -zna se !


Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!