Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

понедељак, 27. фебруар 2012.

Ујединимо се као наши Срби на Косову – или ћемо нестати!


Ујединимо се као наши Срби на Косову – или ћемо нестати!

Слободна Србија
Poziv na ujedinjenje Ујединимо се као наши Срби на Косову   или ћемо нестати!
Јован И. Деретић (Фото: Слободна Србија)

Београд – Обраћамо се васцелом народу српском и свим вођама, покретима, удружењима са позивом за уједињење.
„Слободна Србија“ не тражи ниједан посланички мандат, не тражимо ништа сем уједињења и ослобађања Србије, а борби ћемо допринети свим снагама!

 
Дајте да се сложимо, јер је цели свет на прагу сукоба. Неће ваљати ако овакви дочекамо све тежа времена- разједињени, у свађи, у сиромаштву и беспослици! У Србији је све пропало и све је у расулу!
Цели српски народ чека на слогу, јединство и озбиљност. Зато прво молимо добри српски народ да се пробуди из ове безвољности и да хитно позовемо све вође и странке на уједињење. Србија има пуно вођа и пуно мудрих глава, али ниједан не може сам да победи.
Молимо да те главе сада не буду горде, ни тврде, ни глуве! Мудрости нам треба и скромности да се ујединимо. Направимо већ једном тај  народни фронт који ће само снажно и несебично уједињен заслужити поверење народа и зауставити овај паклени план за уништење Србије!
Ми морамо створити озбиљан план за следећих десет година и од њега не одступати. Тај план морамо поштовати као светињу и он мора бити посвећен само интересу државе Србије и свих људи који у њој живе. Друго  нас  не занима, нити шта странци мисле о томе, ни шта неки прете!
Закунимо се јавно пред народом да се нећемо предомишљати од договорених циљева за спас Србије и да ћемо радити на томе дан и ноћ.
Ми се морамо окренути само пријатељима Србије и са њима склапати  договоре на обострану корист. То су Русија,  земље Евро-азијске уније и земље БРИК-а. Европска Унија са злочиначким НАТО пактом иза себе није никакав пријатељ Србије, нити ће то икада постати.
Ми морамо стати на своје ноге и ослободити се ове подмукле окупације и марионетске владе која је спроводи. Након тога све се може покренути и окренути на нашу корист. Без слободе да наша Влада доноси самосталне одлуке, нема ниједног програма који може спасити Србију.
Ништа не може да почне док се овај коров издаје не почупа, јер где расте коров ту нема пшенице!
Марионетска влада на челу Србије, сачињена је од интересних група и послушника Западних сила. Све што раде, они раде за рачун својих газда и за себе, а на штету Србије. Не дајмо се заварати оправдањима и кукањем садашњих власти у Србији, све што су радили, радили су намерно и по туђем диктату.
Ујединимо се као наши Срби на Косову! Ето нам примера како се може пружити отпор! Они живе у логорима, сви им прете,чак и Бeoград им окреће леђа. Они немају од чега да живе и нико не би чуо њихов глас да није руске помоћи, али они пркосе окупатору и то им успева! Нико им ништа не може, јер су уједињени!
Тим примером и сви у Србији да се хитно и без изговора уједине, сви они који тврде да су патриоте и да желе да помогну народу и спасу државу од распада. Уједињени у једном покрету можемо да одувамо све постојеће издајице и да у српску Скупштину коначно уведемо народну вољу, а не стране диктате.
Ми морамо да коначно упишемо тај златни датум у српску историју, јер ако тако не учинимо Србија ће до 2014. нестати као самостална држава и биће само бедна колонија пропале Европске Уније.
Бићемо подељени на регионе, а у сваком ће бити један НАТО гарнизон да чува „демократију“. Сви ћемо ми враћати дугове ММФ-у кроз све веће рачуне за воду, струју, лечење и бедну корицу хлеба која ће бити све скупља! А они из издајничке власти, који су те паре украли, побећи  ће одавде куд који мили моји!
Још једном понављамо: ми нисмо слободна земља, ми нисмо слободни људи. Само слободне државе, независне у својим одлукама могу бити јаке и развијене. Пример за то је Русија, само онда када су одбацили диктате Запада, економија је кренула напред! Погледајте докле смо ми дошли због окупације која је почела 1999. и која још увек траје у име Европских интеграција. Није то  никаква интеграција него окупација!
Србија мора да устане или ће да нестане! Устанимо док још можемо. Ако још једном издајице дођу на власт, тешко нама, робоваћемо дуже него под Турцима! Никада се више нећемо ни ослободити!
Зато сви устајте ако Бога знате! Доле са сујетом, доле са математиком и прорачунима, јер ако неко себе назива родољубом, тај неко не може бити ташт и себичан! У борби за спас нације и српске државе нема места личним интересима. Постоји само жртва коју је до данас подносио народ, стотине хиљада појединаца који су трпели и чекали.
Сада и данас, господо политичари, патриоте или родољуби, време је да Ви прогутате лажни понос и своју величину и да се уједините коначно!
Време је да потучемо до колена и црвени режим који се повампирује и жути режим који се снажи на нашем нејединству.
Ударимо ни лево ни десно, већ право у средину, склонимо и црвене и жуте магле отрова, па да нас већ једном обасја златно сунце слободе!

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!