Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

недеља, 26. фебруар 2012.

Cecina figura u muzeju u Jagodini !


PALMA OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU:

 Ovako će izgledati voštana Ceca…



 

Ekskluzivno  donosimo  fotke Cecine voštane figure.

Strogo čuvana tajna ,kako će izgledati voštana figura naše folk dive i Palmine kume Svetlane Cece Ražnjatović 

najzad je otkrivena !


Unošenje figure u postavku muzeja je stalno odlagano iz raznoraznih razloga.Prvo je gospodin Predrag Azdejković inkognito otputovao u Jagodinu i iz depoa muzeja ukrao Cecinu haljinu .Palma se silno uvredio i iznenadio kada je na TV-eu video dotičnog gospodina u Cecinoj haljini na gej paradi u Parizu !Taman kada je Palma skupio nešto siće i  kupio Ceci novu haljinu ,ona se silno iznenadila  jer je takvu istu haljinu nosio i Boki 13 na gostovanju na Pinku !

Najzad su se odlučili  za nešto jednostavniju varijantu etno haljine  koju su mu poklonile žene iz udruženja"Etno-forma "  jer je bila za DŽ.


Zbog pretnji tužbom , gospodin Predrag Azdejković  je morao da vrati  ukradenu haljinu Palmi  ,ali je u nastupu besa   uzeo makaze i prepravio je po svom ukusu  .Kako bi taj novi model izgledao na Palmi poslao nam je  i fotku  da se i sami uverimo čija je kreacija bolja .Na pitanje našeg dopisnika iz Novog Sada  Azdejković je odgovorio "Ne shvatam  na koga me ta figura neodoljivo podseća , ali u svakom slučaju  Ceca ima m... kada je smela da je obuče !"






1 коментар:

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!