Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

субота, 28. април 2012.

Атентат на Фемана због политике?

Атентат на Фемана због политике?


Да је битка за власт ушла у фазу „на живот и смрт“, осведочио је према тврдњама СНС-а подметање експлозивне направе под аутомобил марке мерцедес њиховог коалиционог партнера, лидера Покрета за привредни препород Србије, Миодрага Николића Фемана. За тај напад напредњаци кажу да представља „класичан атентат, сакривен од јавности“, јер су „контролори“ српских медија забранили објављивање те вести.
 
Овај привредник је затражио помоћ шефа делегације ЕУ у Србији, Венсан Дежер и заштиту српске полиције, а озбиљно сумња да је реч о политичком обрачуну и застрашивању.
- Чуо сам од упућених да је реч о специјалној направи која се прикачи као магнет за део аута и развија изузетно високу температуру, а доказ за то је што су приликом паљења готово истопљена крила, хауба и комплетна лимарија око мотора на ауту, док је нетакнут остао пун резервоар горива – каже Феман за „Вести“ и објашњава да време експлозије може да се чипује, па је несрећа могла да се деси и при вожњи.
Он је истакао да се никоме није замерио ни као успешан бизнисмен који 80 одсто производње извози, а ни приватно, јер је породичан човек.
Сумња да је реч о застрашивању којем је прибегао неко из власти, јер их он у предизборној кампањи жестоко и аргументовано критикује због корупције, афера и, како наводи, геноцида над српским привредом због којих су без посла оставили 1,1 милион радника.

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!