Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

петак, 20. април 2012.

У Врању 200 људи на скупу ДС-а, жути се после потукли у кафани?!


 

У Врању 200 људи на скупу ДС-а, жути се после потукли у кафани?!

Вести
8
smesno tadic У Врању 200 људи на скупу ДС а, жути се после потукли у кафани?!
Анкете се "мало" разликују од дешавања "на терену"
Врање – Већ два дана се Врању препричава свађа високих функционера Демократске странке, која се, према неким верзијама, завршила само жустрим вербалним сукобом, док боље упућени тврде да је било и шамарања, објавиле су „Јужне вести“.
 
Актери приче углавном су револтирани интересовањем медија за „глупости и трачеве“, али не демантују да је било расправе. Према добро упућеним изворима све се догодило после предизборне конвенције ДС-а у Врању, када су се високи функционери окупили на ручку како би прославили успешну организацију догађаја. Међутим, неки од њих су отворено рекли да је реч о тоталном фијаску јер једва да је било двеста људи из Врања.
Како је „Јужним вестима“ потврђено у редовима ДС-а, актери расправе су, за коју није утврђено да ли су свој сукоб окончали вербално или је ипак било шамарања како се препричава по граду, високи функционер ДС-а и кандидат ове странке за градоначелника др Игор Андонов и његов страначки колега директор ЈП Нови Дом Горан Петровић.
Како би избегли скандале у сред предизборне кампање присутни чланови ДС-а не желе да јавно говоре о овом догађају. Саговорници „Јужних вести“ из редова ДС-а тврде да је Петровић те вечери био под дејством алкохола и да је „претерао“, те да је неко требало да га дисциплинује.

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!