Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

понедељак, 7. мај 2012.

ИЗБОРИ: САОПШТЕЊЕ ДВЕРИ…

ИЗБОРИ: САОПШТЕЊЕ ДВЕРИ…

 

 

Поштовани саборци, пријатељи и добротвори, Направили смо велики и озбиљан резултат широм Србије. Прошли смо на локалном нивоу у више градова. Рушење Двери на прламентарном нивоу испод цензуса траје целу ноћ као и рушење нашег сајта да не можемо да објавимо резултате.

Довољно је да Вам кажем да смо у Чачку освојили 15 посто, у Краљеву 12, покрајини Војводини и Новом Саду преко 6, Београд преко 5, и наш узорак говори да смо генерално преко 5 посто.

 

Избацили су нас из свих емисија и медија, анализа и помињања и хоће да у потпуности потисну наш резултат. Почели смо ноћас медијску борбу, јутрос правну борбу против бројних неправилности, данас идемо са ванредном конференцијом за медије и смишљамо друге видове борбе. Ништа није готово, имамо три дана до коначних резултата РИК-а. …

Молим Вас све да се сконцентришемо на ширење ове истине. Ускоро добијате … саопштење од ноћас и од тога полази наша борба. Сајт нам и даље руше и морамо алтернативно да обавештавамо људе. У току дана следи више информација.

Нећемо се предати, немојте ни Ви. Победа је наша! У име Старешинства Двери,

Бошко Обрадовић

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!