Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

среда, 21. март 2012.

Палма мисли да доктори економије отварају ординације


Палма мисли да доктори економије отварају ординације

Агенције

Palma i Jorgovanka Палма мисли да доктори економије отварају ординације
Палма и Јоргованка
Београд – Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, још једном је шокирао јавност, када је у емисији „Одлука 2012″ на ТВ Б92 током жучне расправе са Јоргованком Табаковић из Српске напредне странке показао елементарно незнање.
Током целе емисије Марковић и Табаковићева су полемисали, а у појединим тренуцима и разменили увреде. Ипак, врхунац је био када је Марковић, по обичају, кренуо да подсећа саговорницу и гледаоце на све што је учинио за Јагодину.
Разговор је текао овако:
„Ја сам у Јагодини направио шест школа, 30 домова културе, 50 спортских терена за разлику од вас који нисте направили ни једну трафику,“ рекао је Марковић.
„Не правим трафике, човече, ја сам доктор економије,“ узвратила је Табаковићева.
„Јесте ли направили неку ординацију?“, упитао је Марковић саговорницу, а она је шокирано одговорила:
„Ви не знате да постоје и доктори економских наука…“

2 коментара:

  1. Анониман24. март 2012. 07:03

    tesko je sada naci nesto cime bi se umanjili rezultati ovog srpskog domacina, naravno da on zna da postoje doktori ekonomije i iz licnog iskustva znam da vrlo uvazava skolovane ljude... vrti se ovaj snimak svuda po medijima kao dA je on neka neznalica... ne budimo zlobni i zavidni, priznajmo kada neko uradi nesto dobro

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24. март 2012. 09:33

    ceni....,uradi dobro...zavidni smo...na sta,na prezaduzeu gradsku kasu a pune privatne dzepove,na unistenu gradsku infrastrukturu ali naplacen reket za svaki stan ili sprat mimo propisa,na svet zabave po gradu,svaki dan po ceo dan,na novogodisnje lampione po drvecu,na to sto nam grad lici na tursku kasabu sa kolapsom sto saobracajnim sto svakim drugim....hocu bre moju Jagodinu nazad....necu indijance na vlasti...hocu normalen,obrazovane,postene ljude koji vole svoj grad ali zbog ne svog dzepa!

    Spasimo Jagodinu,ostavimo nesto lepo nasoj deci!

    ОдговориИзбриши

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!