Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

четвртак, 1. март 2012.

Слободна Србија: 10 корака до слободе

Слободна Србија: 10 корака до слободе

  SLOBODNA SRBIJA
 
Tribine NBG i Zemun1 Слободна Србија: 10 корака до слободе
(Фото: Слободна Србија)

Београд – Позивамо све слободне људе који желе да одбране свој кућни праг од долазеће окупације Србије да дођу на трибине „Слободне Србије“.
Две трибине „10 корака до слободе“  одржаће се 3. марта у сали Општине Нови Београд у 19 часова а 4.марта у сали Општине Земун у 18 часова.
Данас је на удару окупатора Косово и преостали херојски српски народ, наши Спартанци!


 Ако се данас не ујединимо да срушимо и отерамо марионетску власт у Србији, већ сутра ће окупатори бити у гарнизонима широм Србије, доћи ће и на наш праг. Већ сутра ће наше куће бити под дуговима, већ сутра ћемо се кајати што данас нисмо устали, када још  има времена и снаге у народу!
„Слободна Србија“ на челу са академиком др Јованом И. Деретићем, непомирљивим борцем за истину и правду, за слободу Србије, позива све мислеће и храбре људе на трибину да саслушају план за ослобођење Србије.
Сваки човек може допринети хлебу спаса: немојмо наседати на дефетизам и мрачњачке прогнозе које сеју жуте хорде и њихове лајаве слуге! Стално трују народ да је све готово, да нам нема спаса, да не вреди излазити на изборе, а још мање да треба изаћи на улице!
Па управо то је оно што властима одговара! Са свих страна скупили су плаћене говорнике да нам посеју очај у душама: те празни листићи, те бојкот избора, те нема за кога да се гласа, те немојте гласати за нове људе, те групе грађана немају снаге!
Докле год смо живи и докле год желимо да живимо – морамо се борити! Борићемо се да се ослободимо на изборима! Ако нас у томе спрече новим законима и уредбама које бране власт, а било кога чистог онемогућавају да се кандидује, онда се зна! Изаћи на улице!
Када падну западни патрони ове издајничке власти, пашће и ово насиље. Онда ћемо се погледати очи у очи са свим издајицама. А тај час је близу.
Треба издржати још мало. Никако сада не треба пристајати на капитулацију државе, на уцене и диктате Немачке, Брисела и НАТО пакта.
Да они смеју и да они могу да остваре све чиме нас уцењују, они би то одавно учинили, што би нас питали’?
Али се зна, само када ми као народ и држава пристанемо и потпишемо капитулацију, тада је то и могуће!
Зато је толики притисак и халабука, толики новац уложен у пету колону у Србији. Циљ је да нам убију наду, не би ли нас преварили да пристанемо на сопствено убиство, не би ли нас натерали да сами себи ставимо омчу око врата и да наставимо путем Европе и интеграције у ту кућу која се руши! Нема ту никакве интеграције-има само окупације!
Зато што су окупирали све медије  у Србији, нама се гурају лажи и дезинформације о стању у свету. Све је супротно од онога што нам говоре. А говоре нам лажи да бисмо поверовали да нема друге, него да издамо Србију и да се продамо Бриселу.
Не, не и не! Никако не пристати на сценарио преваре! Сачекајмо крај Европске Уније. Сачекајмо да САД напусти Косово. Оборимо издајнике на изборима.
Позивамо све оне који не желе да мирно гледају сопствени крај- дођите и сазнајте како да се бранимо, како да се боримо!
10 је корака до слободе.10 корака у правцу Русије и Евро-азијске уније. Наш први корак је ослобођење од окупације и марионетске власти.
Имамо само још два месеца до слободе, ако се изборимо и уједнимо!
А ако се сада не ујединимо и не устанемо, припремимо се да нестанемо!

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!