Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

понедељак, 7. мај 2012.

Двери: Прешли смо цензус за парламент!

Двери: Прешли смо цензус за парламент!

 

dveri Двери: Прешли смо цензус за парламент!
Двери оспоравају прелиминарне резултате РИК-а и Цесид-а (Фото: Вести)
Београд – Двери оспоравају резултате Републичке изборне комисије и Цесид-а и тврде да су на основу до сада обрађеног материјала прешли цензус са 5,1 одсто добијених гласова. Они су оптужили медије, друге политичке партије и Цесид за маргинализацију и негирање изборних резултата које је ова партија постигла.
 
Двери су саопштиле да је изборна ноћ била препуна маниулација у циљу обарања њихових резултата испод цензуса и онемогућавања уласка у парламент. Према њиховим речима, ниједна телевизија са националном френквенцијом није извештавала из изборног штаба Двери, чланови ове партије нису позвани да гостују на већим телевизијама, а аналитичари су њихов резултат прећуткивали.
Двери посебно истичу да је у ноћи, када њихови резултати нису спомињани на најгледанијим медијима, оборен и њихов сајт у 22 сата, тако да своје изборне резултате нису могли да саопште наредна четири часа.
Замерка Цесид-у ове политичке партије је недоследност у представљању изборних резултата. Они истичу да „Цесид у једном моменту наводи 3,7 процената добијених гласова, а у следећем призанаје освојених 4,4 до 4,6 и то без резултата са Косова и Метохије“.
Двери су у Чачку и Краљеву освојиле преко 10 одсто гласова, а у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и другим великим градовима прешли су цензус. „Занимљиво је да су гласачи из Канаде највише гласали за Двери, а подршка дијаспоре би била и већа, али су наши људи у расејању били онемогућивани да гласају на изборима“, саопштиле су Двери.

 

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari nas,običnih malih ljudi,koji hoće da žive od svog rada,onih koji nisu ukrali ali su pokradeni!!