Slobodne strane slobodnih Jagodinaca

среда, 21. март 2012.

Палма мисли да доктори економије отварају ординације


Палма мисли да доктори економије отварају ординације

Агенције

Palma i Jorgovanka Палма мисли да доктори економије отварају ординације
Палма и Јоргованка
Београд – Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, још једном је шокирао јавност, када је у емисији „Одлука 2012″ на ТВ Б92 током жучне расправе са Јоргованком Табаковић из Српске напредне странке показао елементарно незнање.
Током целе емисије Марковић и Табаковићева су полемисали, а у појединим тренуцима и разменили увреде. Ипак, врхунац је био када је Марковић, по обичају, кренуо да подсећа саговорницу и гледаоце на све што је учинио за Јагодину.
Разговор је текао овако:
„Ја сам у Јагодини направио шест школа, 30 домова културе, 50 спортских терена за разлику од вас који нисте направили ни једну трафику,“ рекао је Марковић.
„Не правим трафике, човече, ја сам доктор економије,“ узвратила је Табаковићева.
„Јесте ли направили неку ординацију?“, упитао је Марковић саговорницу, а она је шокирано одговорила:
„Ви не знате да постоје и доктори економских наука…“

четвртак, 15. март 2012.

Са Дверима долази српско пролеће


Са Дверима долази српско пролеће

Информативна служба Двери - Покрета за живот Србије
Centralna promocija Dveri u Beogradu 11.feb 2012 1 Са Дверима долази српско пролеће
Централна промоција Двери у Београду, 11. фебруар 2012. године (Фото: Двери)
Београд – Нашим изборним резултатом изненадиће се само они који о нама не желе да чују. Другима нећемо бити изборно изненађење, већ једина нада да се у Србији нешто суштински може променити и да те промене има и ко да покрене.

Питате ме да ли волим Бориса?


Love Heart 2 Питате ме да ли волим Бориса?


„Питате ме да ли волим Бориса, знајте тако нешто се не пита њега воле сви људи широм света Хрвати, Албанци, Бошњаци и остале ”драге„ комшије.
Бориса волим и ја, воли га и мој тата, воли га и моја мама, јер он нама држи породицу на окупу ја не могу да идем у школу, јер немам пара, мој тата је остао без посла, а мама ће још мало и тако ми цео дан сви седимо на окупу кући и причамо, причамо и само причамо, а да није нашег председника ми бисмо били раздвојени, тата и мама би радили, ја бих ишао у школу. Јесте да бисмо били сити и лепо обучени, али не би били по цео дан заједно.

уторак, 6. март 2012.

Amerikanci poručili SNS: Možete u vladu, ali ne sa Koštunicom

Da li je ovo još jedno iživljavanje obolelih od žutice nad nama ili ima istine,saznačemo za par meseci!
Ukoliko se ispostavi kao tačno verujem da je to kraj Srbije onakvu kakvu mi znamo i volimo!


Amerikanci su funkcionerima Srpske napredne stranke jasno poručili da je za tu administraciju neprihvatljiva vladajuća koalicija u kojoj su „oni koji su palili ambasade“, saznaje „Blic“ u diplomatskim krugovima. Administracija Sjedinjenih Američkih Država odgovornim za paljenje ambasade smatra Demokratsku stranku Srbije, što praktično znači da srpska vlada u kojoj bi bio i DSS ne bi imala podršku i partnera u SAD.
Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica
 
Kako za „Blic“ prenosi dobro upućeni izvor, ovaj stav je funkcionerima SNS na različitim nivoima do sada nekoliko puta prenet, i to prilikom više neformalnih kontakata i skupova. 

недеља, 4. март 2012.

WikiLeaks nam saopštava....

Ima li kraja veleizdaji žutih? Za ovo bi u normalnoj državi sledila doživotna kazna zatvora!Ovo je više od akta veleizdaje!Žuti su genocidna stranka ,prema svom narodu!

Žutica je bolest prljavih ruku,pozovite doktora!

 

Режимски тајни преговори о “саботирању” Републике Српске

Миодраг Новаковић / facebookreporter.org

Vikiliks Режимски тајни преговори о “саботирању” Републике Српске

Шта нам открива најновији Викиликс документ кодиран као „VZCZCXRO7590“, чије је полазна „пошта“ била Америчка амбасада у Београду, датиран 5-ог Фебруара, 2010, означен као строга тајна и прослеђен: Хилари Клинтон, америчком Националном савету за безбедност у Вашингтону, Америчкој војној команди за Европу у Ваихингену у Немачкој, америчком државном Секретару одбране и америчком представнику при британском ратном ваздухопловству, као и 18 америчких амбасада и конзулата у ширем региону!?

Време је за обрачун!

Двери - Покрет ЗА живот Србије

Саопштење Двери поводом договора Приштине и Београда о самосталном представљању "Републике Косово".

Dveri Srpske 

 

Да ће режим Бориса Тадића новом рундом преговора Београд – Приштина још више издати Србе на Косову и Метохији и да ће довести Србију до тачке у којој ће званично признавање „Републике Косово“ бити чак и излишно, то смо могли очекивати.

петак, 2. март 2012.

I tako,desi se i to....

...desilo se i to!Postadosmo kandidati!!!JBT,nismo ni svesni šta nam se desilo. Ode naša Srbija ki taxena marka u beli svet!

четвртак, 1. март 2012.

Слободна Србија: 10 корака до слободе

Слободна Србија: 10 корака до слободе

  SLOBODNA SRBIJA
 
Tribine NBG i Zemun1 Слободна Србија: 10 корака до слободе
(Фото: Слободна Србија)

Београд – Позивамо све слободне људе који желе да одбране свој кућни праг од долазеће окупације Србије да дођу на трибине „Слободне Србије“.
Две трибине „10 корака до слободе“  одржаће се 3. марта у сали Општине Нови Београд у 19 часова а 4.марта у сали Општине Земун у 18 часова.
Данас је на удару окупатора Косово и преостали херојски српски народ, наши Спартанци!